Bărbatul suspectat că a tras cu un proiectil de cauciuc într-un restaurant din Sectorul 1 al Capitalei s-a predat Poliției și a fost audiat.

Potrivit polițiștilor, suspectul s-a prezentat la sediul unei subunități de poliție și, după ce a fost audiat, a fost reținut.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, nerespectarea regimului armele și munițiilor și uz de armă fără drept, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

În urma atacului cel mai cunoscut interlop de pe litoral, fost fotbalist și boxer Nuredin Beinur, a fost împușcat în timp ce se afla la masă într-un restaurant. Agresorul a reușit să fugă, iar fostul sportiv a fost dus de urgență la spital. Medicii au sesizat polițiștii,

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată sâmbătă dimineața, prin apel la 112, de către reprezentanții unui spital din Capitală, că la camera de gardă s-au prezentat doi bărbați răniți.

Polițiști din cadrul Secției 2 aui stabilit că cei doi bărbați ar fi fost implicați într-un conflict, într-un restaurant din Sectorul 1.

„S-a stabilit ca una dintre victime a fost lovită de un proiectil din cauciuc. Au fost depistate și identificate mai multe persoane ce se aflau in interiorul restaurantului, toate fiind conduse la audieri”, au explicat reprezentanții Poliției Capitalei.

Răzbunare în stil mafiot. Cel mai cunoscut interlop de pe litoral a fost împușcat în timp ce se afla într-un restaurant

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 5.00 dimineața. În acel moment, doi bărbați au ajuns cu mijloacele proprii la spitalul Floreasca din Capitală prezentând leziuni. Imediat, medicii au sunat la numărul de urgență 112 și i-au pus în temă pe polițiști care au venit și au făcut primele cercetări la fața locului.

S-a stabilit  că a fost vorba despre un conflict la un restaurant din Sectorul 1 al Capitalei, mai exact un restaurant de pe șoseaua București – Ploiești. În conflict au fost implicate și arme.

Au fost depistate și identificate mai multe persoane ce se aflau in interiorul restaurantului, toate fiind conduse la audieri. Cercetările sunt continuate  sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-au produs vătămările", au transmis reprezentanții Poliției. coral