Mai multe persoane de pe raza comunei Mihai Viteazu au participat la o nuntă în weekendul trecut. După ce evenimentul s-a terminat, gașca din comuna Mihai Viteazu se întorcea spre casă, când au fost ajunși din urmă de către o bandă rivală din Turda. Potrivit informațiilor obținute de Ziar de Cluj, ”trupa” din Turda a venit pregătită cu arme și cuțite, reușind să-i rănească pe cei din Mihai Viteazu, arată Ziar de Cluj. 

„S-au tras focuri de armă, doi indivizi au fost răniți. Unul parcă a fost împușcat în mână. Au fost duși la spital pentru îngrijiri medicale. A fost un scandal cât casa. Ei erau mari prieteni în urma cu ceva timp, însă acum sunt rivali. Cei din Turda au început cu o serie de live-uri pe Facebook, mai ales un tip pe nume Florin Florescu zis Babi sau Dolarul, care lansa amenințări către cei din Mihai Viteazu, tot timpul se cereau la bătaie, ba dolarul, ba băieții de la Mihai Viteazu. Era clar că până la urmă va avea loc o confruntare între cele două găști. Culmea, că băieții din Turda n-au venit cu pumnii, ci direct cu pistoale și cuțite”, susțin sursele.

Imediat după incident, pe numele agresorilor au fost depuse plângeri penale pentru lovire și alte violențe. Polițiștii au extins cercetările pentru uz de armă fără drept și tulburarea liniștii publice, iar în această dimineață sunt efectuate trei percheziții domiciliare la locuințele găștii de la Turda, principalul suspect fiind Forin Florescu.

„Polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda efectuează cercetări într- un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, uz de armă fără drept și distrugere. În fapt, cercetările au fost demarate la data de 22 august a.c, în urma unei sesizări privind o stare conflictuală care ar fi avut loc în localitatea Mihai Viteazu, în jurul orei 22.20”, arată polițiștii, conform sursei citate.

Perchezițiile au fost confirmate de către cei de la Parchetul Judecătoriei Turda. 

coral