A fost bătaie generală la orele amiezii pe strada Înfrățirii din Dej. Mai multe persoane s-au luat la bătaie, din primele informații, în urma unei șicanări în trafic. Conform martorilor, agresiunea a avut loc intre un taximetrist și mai mulți romi care se aflau într-o căruță.

În timpul scandalului, cei din căruță l-ar fi lovit pe taximetrist cu mai multe scânduri, dar răni au suferit și persoane din ceialalta “tabăra”. Pe lângă toate acestea, martorii spun că cei din urmă l-au amenințat atât pe taximetrist cât și pe familia acestuia.

În zonă au fost trimise mai multe echipaje de politie pentru a calma spiritele, dar și două ambulanțe, având în vedere că au existat și persoane rănite.

COMUNICAT IPJ

In jurul orei 12.15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au fost sesizati printr-un apel 112, cu privire la faptul că pe strada Înfrățirii, din municipiu, are loc un altercație spontană în trafic, între mai multe persoane.

Din primele informații este vorba despre un conducător auto care execută servicii de taximetrie și mai multe persoane care se deplasau cu un atelaj hipo.

Persoanele implicate au fost conduse la sediul Poliției municipiului Dej pentru clarificarea aspectelor în care s-a desfăsurat starea conflictuală. 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, fapta prevăzută și pedepsită de Codul penal.

coral