Polițiștii de la Investigații Criminale au reținut doi bărbați din Bonțida, care s-au dat drep angajați la o companie de gaze naturale și i-au furat unui bătrân 150.000 de lei. 

Cei doi suspecți, de 32, respectiv 38 de ani, din comuna Bonțida, sunt bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

În cursul zilei de marți, 18 mai, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au efectuat percheziții domiciliare la locuințele celor doi bărbați, fiind identificate mai multe bunuri de interes pentru continuarea cercetărilor în cauză .

Conform anchetatorilor, la data de 13 mai a.c., un bărbat în vârstă de 92 de ani, din municipiul Cluj-Napoca a sesizat faptul că în aceeași zi, în jurul orei 14.45, doi bărbați s-au deplasat la locuința sa, unul dintre aceștia s-a recomandat a fi reprezentantul unei companii de furnizare a gazelor naturale, iar sub pretextul efectuării unei verificări, i-ar fi sustras din interiorul imobilului  suma de 99.000 de lei, 6.500 de euro și 2.000 de dolari americani, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 150.000 de lei, arată Știri de Cluj.

Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca pentru dispunerea altor măsuri preventive în cauză. 

coral