Pentru fiecare elev, prima zi de școală este specială, fie că se așează prima dată în bancă, fie că este deja obișnuit cu emoțiile începutului de an. O ținută nouă, o pereche de adidași cool, ghiozdanul perfect, rechizite sau gadget-uri de ultimă generație vor întări încrederea și pozitivitatea. La Iulius Mall Cluj găsești tot ce are nevoie elevul din familia ta pentru „Back to school friends!” și câștigați premii pentru un an plin de aventuri.

Cool Kidz are you ready? Mai este puțin și clopoțelul anunță prima oră, unde cu siguranță emoțiile date de revederea cu prietenii vor atinge cote maxime. Noul an școlar începe cu cele mai trendy outfit-uri, accesorii în tendințe, dar și cu cele mai swag rechizite. Iulius Mall Cluj te pregătește să fii „Back to school friends!”. În perioada 3 – 12 septembrie 2021, dacă faci două achiziții din două magazine diferite din Iulius Mall Cluj, fiecare de minimum 100 de lei, primești un voucher de 50 de lei. Iar dacă școlarul tău are nevoie de mai multe rechizite și faci cumpărături din două magazine diferite din mall, în valoarea de minimum 200 de lei din fiecare, primești un voucher de 100 de lei. Vino cu bonurile la Centrul de Premiere din Atrium și ești cu un pas mai aproape de prima zi de școală. Premiile oferite de Iulius Mall Cluj te invită la noi sesiuni de shopping pentru că voucherele pot fi folosite pentru outfit-uri fabuloase continuă la Adidas, Il Passo, U-Man, Buzz, Vetter și Cocodrillo, de la Cărturești și Auchan cei mici pot să își pregătească ghiozdanul cu rechizite, iar uniforma poate fi curățată la 5àsec, accesorii inspiraționale de la Nobila Casa, momente de relaxare la Wonderland Cluj Resort, dar și sesiuni de răsfăț de la Gerovital. Pentru mai multe detalii, poți consulta regulamentul campaniei, disponibil pe site-ul Iulius Mall Cluj.

Generația Z este o sursă plină de inspirație și o cascadă inepuizabilă de energie, care îi determină pe toți cei din jur să țină pasul cu noile tendințe din orice domeniu. Încarcă-te cu vibe-ul dat de gașca „The cool kidz” și lasă-te inspirat de videoclipul dedicat generației Z! Brandurile din Iulius Mall Cluj propun noi colecții, unde influențele rock, urban street, dar și cele casual se armonizează în outfit-uri perfecte pentru prima zi de școală.

A mai rămas destul de puțin timp până o sa fii din nou „Back to school friends!”, iar la Iulius Mall Cluj găsești tot ce ai nevoie să transformi școala într-un loc al distracției, al imaginației și al curiozității.

 

 

coral