News Flash:

Banca Transilvania ajută copiii nevoiași să meargă la școală

2 Septembrie 2020
663 Vizualizari | 0 Comentarii
campanie banca transilvania

Banca Transilvania lansează campania „Echipează-ți copilul să meargă la școală chiar dacă nu e al tău”, pentru a-i pregăti pe copiii din familii nevoiașe pentru noul an școlar.

BT și Organizația Salvați Copiii România au lansat o campanie cu scopul de a sprijini copiii defavorizați din România să își achiziționeze necesarul pentru școală, în contextul pandemiei.

Primul pas a fost deja făcut. BT a donat peste 50.000 de euro, iar donațiile viitoare care vor fi efectuate prin aplicația BT Pay sau de pe site-ul companiei, vor fi dublate pentru cauza menționată.

Din banii donați chiar de către Banca Transilvania pentru a susține educația, se vor achiziționa ghiozdane și toate rechizitele necesare pentru noul an școlar. Banii primiți și dublați vor fi trimiși către Organizația Salvați Copiii și destinați acestei cauze.

Conform datelor Organizației Salvați Copiii, aproape 40% dintre copiii români se află în familii în risc de sărăcie. Astfel, campania îi vor ajuta pe elevii care se încadrează în această categorie să meargă la școală.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

banca transilvania copii nevoiasi medii defavorizate scoala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0925 (s) | 22 queries | Mysql time :0.027110 (s)