Un barbat a avut o adevarata surpriza in momentul in care a descoperit un lucru despre sotia lui la care nu se astepta.

Totul a inceput cand acesta si-a dat seama ca femeia se comporta ciudat in preajma lui de ceva vreme. Desi nu isi dorea deloc sa ia in calcul aceasta varianta, omul banuia ca partenera lui de viata il insala.

In cele din urma si-a luat inima in dinti si a montat camere ascunse in toata casa. Cand s-a uitat pe inregistrari, a avut un adevarat soc. Intr-adevar, sotia lui il insela.

Insa nu cu un barbat ci cu o femeie: este vorba chiar despre doamna care facea curatenie la ei in casa. Omul este stupefiat si in prezent nu stie ce sa faca: sa divorteze sau nu de cea care i-a fost alaturi atatia ani?
Citeste si Anda Călin și-a vândut casa pentru a-l scoate pe Liviu Vârciu din datorii: „Mi-era rusine”

Un tribunal a decis ca un bărbat înșelat de soție să primească 750.000 de dolari de la amantul acesteia

Un bărbat din SUA a câștigat 750.000 de dolari, într-un proces neobișnuit, după ce l-a dat în judecată pe bărbatul cu care soția lui a avut o aventură extraconjugală.

Kevin Howard a câștigat recent un proces împotriva amantului fostei soții. Howard a spus că acesta este responsabil de înstrăinarea de soția lui. Acesta este unul dintre puținele cazuri în care un tribunal ia o astfel de decizie, pentru „alienare de afecțiune”, potrivit CNN.

Kevin Howard a fost împreună cu fosta lui soție timp de 12 ani, iar la un moment dat Howard a simțit că aceasta și-a schimbat comportamentul față de el. Howard a angajat un detectiv privat și a aflat că soția lui îl înșela cu un coleg de-al ei de muncă.
Citeste si Începe sau nu școala în 8 februarie? Raed Arafat a spus ce se va întâmpla de fapt cu elevii după această dată

„A venit la noi la cină de mai multe ori, am crezut că e un prieten”, spune Howard.

„Cred că o căsnicie trebuie să fie sfântă. Oamenii trebuie să vadă consecințele, nu doar religioase, dar și responsabilitățile legale”, explică Howard.

Astfel de decizii ale tribunalelor sunt extrem de rare. De obicei, persoana care face acuzația are câștig de cauză dacă relația funcționa foarte bine, iar o a treia persoană a intervenit și a stricat astfel armonia, cauzând despărțirea.

Suma pe care a câștigat-o Kevin Howard nu este însă cea mai mare. Anul trecut, un judecător a hotărât că un bărbat să plătească 8.8 milioane de dolari unui soț părăsit de soție. coral