Ovidiu Popa, bărbatul din județul Galați care s-a filmat în timp ce își bătea fără milă cei doi copii, și-a primit pedeapsa. Tatăl violent a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Bărbatul de 41 de ani din comuna Nicorești din Galați este acuzat de ameninţare, violenţă în familie şi rele tratamente aplicate minorului.

Judecătorii au admis propunerea procurorilor care au cerut ca Ovidiu Popa să fie arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit Mediafax.

După ce a aflat că soțul ei a fost arestat, mama celor doi copii bătuți a scris pe Facebook mesaje controversate.

„Secretul vieţii este să asculţi mai multă muzică şi mai puţine bârfe”, este unul dintre mesaje, iar altul, „În viaţă, nu este nevoie să dai explicaţii. Prietenii nu au nevoie de ele, duşmanii nu le cred, idioţii nu le înţeleg”, a scris Gabriela Ovidiu Popa, care se află în Anglia.

Bărbatul din Galați și-a filmat copiii în timp ce îi lovea fără milă. Mai apoi, Ovidiu Popa a trimis imaginile soției sale care a fugit în Marea Britanie pentru a scăpa de bătăi.

Gabriela Ovidiu Popa a precizat că se întoarce în România pentru a avea grijă de copiii ei. În plus, femeia a povestit că soțul ei violent a fost condamnat chiar și pentru crimă, deoarece și-ar fi ucis soacra, în urmă cu mai mulți ani.

coral