Razvan Ciobanu a murit conducand o masina care nu ii apartinea. In autovehicul a fost gasit un act de identitate care apartinea unui afacerit pe nume Iulica Cercel.

Se pare ca afaceristul nu este strain de problemele cu legea, el fiind condamnat la inchisoare in urma cu aproape trei ani.

“In baza art. 38 alin.1,art.39 alin.1 lit.b, art.45 alin.3 lit.a NCp si art.10 din Legea nr.187/2002, inculpatul Cercel Iulica va executa pedeapsa cea mai grea de 2 ani si 8 luni inchisoare, la care se adauga un spor de 4 luni, si anume 3 ani inchisoare, precum si 2 ani interzicerea drepturilor prev. de art. 66 alin.1 lit.a,b NCp (corespunzator art. 64 lit. a) teza a II-a si lit. b C.pen. 1969).

In baza art.45 alin.5 NCp aplica inculpatului pedepsele accesorii prev. de art.66 alin.1 lit.a,b NCp pe durata executarii pedepsei rezultante.

In baza art. 91 si 97 alin.2 NCp suspenda sub supraveghere executarea pedepsei rezultante de 3 ani inchisoare, pe durata unui termen de supraveghere de 3 ani, calculat de la data ramanerii definitive a s.p.nr.99/29.11.2016 aplicata de Tribunalul Calarasi, Sectia Penala”, au stabilit magistratii, relateaza Cancan.

Razvan Ciobanu a murit in urma cu o luna

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit pe data de 29 aprilie intr-un grav accident rutier. Tragedia s-a petrecut la intrarea in comuna Sacele, spre Navodari, din judetul Constanta.

„Cercetarea la fata locului a indicat faptul ca autoturismul in cauza ar fi parasit partea carosabila, ar fi parcurs o distanta de aproximativ 700 de metri prin camp, ar fi traversat o alee asfaltata care duce catre fermele din zona, a reintrat pe camp, a rulat inca 150 de metri intr-o zona cu arbusti unde, din cauza denivelarilor de pamant s-a rasturnat, oprindu-se intr-un copac”, s-a aratat, la momentul respectiv, intr-un comunicat al Politiei Constanta.

coral