Luni, 10 iunie, a avut loc ședința Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și de Urbanism, în Sala de Sticlă a Primăriei. În cadrul acestei ședințe deschise a fost aprobat P.U.Z.-ul pentru proiectul „Reabilitare bază sportivă și amenajare parc, zona La Terenuri, cartier Mănăștur”, subiect de mare interes pentru clujeni.

Acest proiect pentru reamenajarea zonei „La Terenuri” din cartierul Mănăștur – după modelul Bazei sportive Gheorgheni – cuprinde o suprafață de aproximativ 4 ha și ia în calcul în primul rând nevoile persoanelor care locuiesc în cartier, pe baza dezbaterilor și discuțiilor publice avute până acum de primărie, alături de societatea civilă, experți și cetățeni.

În ceea ce privește etapele viitoare, urmează obținerea avizelor pentru documentația P.U.Z., aprobarea Studiului de fezabilitate și a Planului Urbanistic Zonal în Consiliul Local, procedurile de expropiere, licitația și executarea lucrării.

Ca urmare a intervențiilor și recomandărilor venite din partea publicului participant, Primăria va organiza pe viitor și alte dezbateri publice cu privire la zonele adiacente.

Municipalitatea va ține cont de nevoile cetățenilor și va informa publicul clujean cu privire la progresul acestui obiectiv de investiție foarte important pentru întreg orașul.

Mulțumim cetățenilor și reprezentanților societății civile pentru recomandările făcute în cadrul comisiei.

Imagini/Sursă: randări zona „La Terenuri” Mănăștur via ArhiBox

coral