News Flash:

Baza sportivă „La Terenuri” a fost aprobată în comisia tehnică de urbanism a municipiului

11 Iunie 2019
1529 Vizualizari | 0 Comentarii
Sedinta

Luni, 10 iunie, a avut loc ședința Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și de Urbanism, în Sala de Sticlă a Primăriei. În cadrul acestei ședințe deschise a fost aprobat P.U.Z.-ul pentru proiectul „Reabilitare bază sportivă și amenajare parc, zona La Terenuri, cartier Mănăștur”, subiect de mare interes pentru clujeni.

Acest proiect pentru reamenajarea zonei „La Terenuri” din cartierul Mănăștur - după modelul Bazei sportive Gheorgheni - cuprinde o suprafață de aproximativ 4 ha și ia în calcul în primul rând nevoile persoanelor care locuiesc în cartier, pe baza dezbaterilor și discuțiilor publice avute până acum de primărie, alături de societatea civilă, experți și cetățeni.

În ceea ce privește etapele viitoare, urmează obținerea avizelor pentru documentația P.U.Z., aprobarea Studiului de fezabilitate și a Planului Urbanistic Zonal în Consiliul Local, procedurile de expropiere, licitația și executarea lucrării.

Ca urmare a intervențiilor și recomandărilor venite din partea publicului participant, Primăria va organiza pe viitor și alte dezbateri publice cu privire la zonele adiacente.

Municipalitatea va ține cont de nevoile cetățenilor și va informa publicul clujean cu privire la progresul acestui obiectiv de investiție foarte important pentru întreg orașul.

Mulțumim cetățenilor și reprezentanților societății civile pentru recomandările făcute în cadrul comisiei.

---

Imagini/Sursă: randări zona „La Terenuri” Mănăștur via ArhiBox

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

62205717_2322633007825511_2895603741929504768_n
baza sportiva la terenuri cartier manastur proiect aprobat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 33 queries | Mysql time :0.053209 (s)