BCR a anunțat că a fost nevoită să rezilieze contractul lui George Buhnici, după scandalul discriminatoriu și sexist în care acesta s-a implicat singur. Banca spune că a așteptat degeaba, câteva zile scuzele publice, și că în final a decis să rezilieze contractul.

”Situația din ultimele zile generată de unul dintre partenerii noștri, George Buhnici, ne-a pus în poziția de a reacționa la acest derapaj. 

Am respins și vom respinge întotdeauna orice atitudine de sexism și discriminare în limbajul public.

Totuși, am crezut și credem în a doua șansă, nu în execuții sumare, în piața publică. 

Continuăm să credem că orice greșeală se repară mai ales cu implicarea celui care a greșit.

Adevărul simplu spus este ca am așteptat în ultimele zile (din respect pentru un partener de mulți ani) poziția lui la reacția publicului și, mai ales, la solicitarea noastră de angajare într-o campanie de educație împotriva discriminării și sexismului. 

Am primit un răspuns din care este evident că vedem diferit lucrurile. 

L-am anunțat pe George că vom încheia parteneriatul cu el.

Sexismul, discriminarea, obiectificarea sexuală a femeilor sunt inacceptabile în orice formă și nuanță, implicită sau explicită”, anunță BCR.

Ce a spus George Buhnici despre femei

”Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor.

Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. 

Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul”, a mai spus Buhnici la Antena Stars.

El s-a lăudat și că soția lui arată ca o minoră, deși are 40 de ani. Aceste vorbe au fost și ele considerate nepotrivite, România fiind pe primul loc în Europa la mame minore și trafic de persoane. 

George Buhnici mai are contracte importane și cu alte firme precum Huawei, Bigotti România sau Disney Plus. Aceste companii gigant nu au intervenit încă în acest scandal. coral