La trei saptamani de la despartire, Bianca Dragusanu si Alex Bodi si-au „negociat” impacarea cu o caravana de sampanii scumpe, la NUBA.

Bianca Dragusanu este, fara doar si poate, una dintre cele mai surprinzatoare vedete. Dupa ce, vineri seara, a facut senzatie in LOFT cu tinuta super-atragatoare, dar si cu dansurile pline de senzualitate, alaturi de prietenele ei, blonda a luat o decizie uluitoare.

S-a intors la barbatul in bratele caruia isi gasise linistea dupa despartirile succesive de Victor Slav si Tristan Tate. Sambata seara, Alex Bodi si Bianca au „negociat” impacarea la NUBA, unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din Bucuresti.

Nu au putut sta despartiti…

Daca, la sfarsitul anului trecut, au decis sa mearga pe drumuri separate, Alex Bodi si Bianca Dragusanu nu au putut sa stea despartiti mai mult de trei saptamani. Sambata seara, blondina si tanarul afacerist au dat ”nas in nas” la NUBA.

Potrivit unor surse, de cum a aflat ca fosta lui iubita si-a facut aparitia in clubul in care petrecea alaturi de mai multi prieteni, Alex Bodi nu a stat pe ganduri. S-a dus glont la blondina si a rugat-o sa vina la masa lui, acolo unde a incercat sa faca orice pentru a-i recastiga atentia.

Dovezile impacarii

La scurt timp dupa ce Bianca si-a facut aparitia in zona in care petreceau Alex Bodi si prietenii acestuia, la masa afaceristului si-a facut aparitia o ”caravana” de sampanii scumpe. Din cate se pare, Alex Bodi ar intentiona sa reintre in gratiile senzualei blondine cu orice pret. Iar, in zorii zilei, atunci cand distractia din NUBA a ajuns la final, Alex Bodi, ca un veritabil gentleman, a condus-o pe Bianca acasa.

La doar o zi distanta dupa ce au demarat ”tratativele” de impacare, Bianca Dragusanu a postat mai multe imagini din bolidul de lux pe care-l detine Alex Bodi. Semn destul de clar al faptului ca ”negocierile” sunt pe drumul cel bun.  Mai mult decat atat, un prieten din anturajul afaceristului ne-a marturisit ca Alex Bodi si-a sters toate pozele pe care le avea pe Instagram cu fosta sotie, pentru a-i demonstra celebrei blonde cat de mult isi doreste impacarea.

  coral