Bianca este una din concurentele de la Puterea Dragostei, cu foarte multi sustinatori. Acestia sunt extrem de curiosi si vor sa afle toate amanuntele despre tanara, de la ce cosmetice foloseste, pana la operatiile estetice pe care si le-a facut.

In ultima perioada au fost mai multe zvonuri cum ca Bianca si-ar fi marit sanii. Tanara a raspuns ca sanii ei sunt neschimbati, si a marturisit care este singura operatie estetica pe care a facut-o.

”Am o singura operatie estetica, la ochi. Am avut strabism si la 14 ani m-am operat ca privirea sa-mi fie dreapta. Probabil ca de aceea se mai vede uneori ca ma mai uit stramb. Eu am in continuare strabism, vad la fel ca inainte de operatie. Mi-a fost facuta insa o operatie estetica pentru ca s-a lucrat la muschi, la pleoape, ca sa-mi indrepte privirea”, a povestit Bianca despre operatia sa la ochi.

Bianca de la Puterea Dragostei vrea sa-si injecteze buzele

Pe de alta parte, Bianca a marturisit ca-si doreste sa-si faca o operatie estetica, de marire a buzelor. Asta pentru ca tanara are un complex din cauza unei cicatrice la buza de jos. (Vezi aici de unde are Bianca o cicatricea de pe fata)

Pentru a scapa de cicatrice si pentru ”a-si echilibra zambetul”, Bianca a marturisit ca-si doreste sa-si injecteze acid hyaluronic in buze. Bianca a spus ca aceasta ar fi singura interventie pur estetica pe care si-ar dori sa o faca.

Insa, in ultima perioada, Bianca, despre care tot mai multi ca este slaba si ca arata ca un baietel, a dat de inteles ca ar putea sa apeleze si un implant mamar.

coral