Bianca Dragusanu si Victor Slav au impreuna o fetita, pe Sofia Natalia. Vedeta a vorbit despre relatia pe care o are cu tatal fetitei sale, Victor Slav.

”Relatiile sunt diferite, oamenii sunt diferiti, contextele sunt diferite, iar pe mine nu ma intereseaza relatiile lui. El stie cel mai bine ce alege. Relatia intre mine si Victor este foarte frumoasa. Este o relatie normal. Suntem parintii unui copil minunat de care stim sa ne bucuram impreuna si cred ca acesta este cel mai important lucru. Ne intelegem mai bine decat cand eram impreuna. Acum avem o comunicare mai buna. Nu mai exista tensiuni intre noi. Mai bine suntem asa decat sa fim intr-o relatie tensionata, iar copilul nostru sa ne vada asa. Este un barbat extraordinar”, a declarat Bianca Dragusanu petnru Cancan.

Bianca Dragusanu isi mai doreste un copil

Bianca Dragusanu a mai vorbit si despre faptul ca la anul, pe vremea aceasta, poate va mai face un copil. Oare faimoasa blondina si partenerul ei de viata au un plan foarte serios de viitor in ceea ce priveste inca un copil? Iata ce a declarat!

”Eu nu imi fac planuri pentru ca Dumnezeu ar rade de mine pentru ca eu nu imi planific nimic. Eu nu imi fac planuri pentru ca Dumnezeu stie ce are pus deoparte, si Dumnezeu ce are pregatit pentru mine. Am mai spus despre Victor ca este un barbat extraordinar si tocmai de asta este tatal copilului meu, dar poate la anul pe vremea asta o sa mai am un copil cu un alt barbat. Eu cu Victor am incheiat relatia de comun acord, am ramas prieteni. El si-a facut alta relatie, eu sunt acum intr-o alta relatie. Daca este singur, sa fie sanatos si sa isi gaseasca pe cineva care i se potriveste manusa, daca nu sa incerce pana o nimereste. Eu nu-i urez decat de bine si il sustin in tot ce urmeaza sa faca. Daca are nevoie de mine, sunt prezenta sa-l ajut cu sfaturi sau sa vorbim de copilul nostru. Dar la modul general pe mine nu ma intereseaza de Victor si nu ma intereseaza relatiile lui si viata lui personala”, a mai spus vedeta.

coral