Bianca Dragusanu si partenerul ei de viata au decis sa porneasca pe drumuri separate, numai ca au iesit si ies, in continuare, ”scantei”. Apropiati ai divei au declarat ca au existat mai multe episoade in care sotul al Biancai a fost violent, iar astazi s-au petrecut alte scene reprobabile.

Bianca Dragusanu a fost agresata de sotul sau in apropierea unui local de fite din Bucuresti, iar martorii care au asistat la scenele respective au fost socati. Sotul Biancai s-a indreptat, amenintator, catre ea, iar Bianca a fost nevoita sa il impinga cu piciorul. Cei doi se aflau chiar langa bolidul de lux, iar Bianca s-a urcat pe masina pentru a-l putea impinge cu piciorul pe partener de viata.

”Te rog frumos! Vrei sa apari la stiri?”, se aude vocea speriata a Biancai, conform kfetele.ro.
Bianca Dragusanu se teme pentru viata ei dupa divort!?

Bianca Dragusanu se numara printre vedetele de la noi care au trait experiente nefericite in timpul mariajului, dar si inainte sa isi uneasca destinul cu al doilea sot.

Frumoasa vedeta pare sa se teama pentru viata ei, pentru ca, de curand, ea a mers intr-un poligon de tir din Bucuresti, unde a tras atat cu pistolul, cat si cu o pusca. Mandra de experienta, dar si de rezultate, ea a urcat inregistrarile pe o retea de socializare.

Va reamintim ca Bianca Dragusanu a depus actele de divort saptamana trecuta, iar cand l-a anuntat pe partenerul sau de viata despre decizia luata, acesta si-a iesit din minti si a ranit-o grav cu o furculita. La scurt timp dupa acest episod violent, cativa prieteni din anturajul lor au dezvaluit ca fosta prezentatoare s-a ales cu o coasta fisurata in urma unor lovituri primite de la al doilea sot.

coral