Bianca Dragusanu a vorbit deschis despre scandalul cu Alex Bodi si a negat ca ar vrea sa se impace cu aceasta. Ba chiar sustine ferm ca va divorta si nici vorba sa fi vrut sa se arunce in fata masinii.
Bianca Dragusanu neaga relatia cu Bodi si spune ca nu a vrut sa se arunce in fata masinii

Bianca a declarat pentru spynews.ro ca nu a vrut sub nicio forma sa se arunce in fata masinii si asta este o aberatie. Ea sustine ca vrea sa divorteze si nu mai exista nicio sansa pentru ea si Alex Bodi. Cu doar cateva zile in urma cei doi erau prezenti la o emisiune tv unde sustineau ca se impaca si iubirea lor este foarte puternica.

„Din respect pentru relatia pe care am avut-o, nu vreau sa dau mai multe detalii, dar totusi mi se pare exagerat sa se scrie despre mine ca as fi vrut sa ma arunc in fata unei masini. Am un copil, sunt o femeie echilibrata, conduc o afacere de succes, de foarte multi ani. Nu am motive nici macar sa intru in depresie. Depresia pentru mine este un lux, iar dramele pentru mine sunt ceva de poveste”, a declarat Bianca Dragusanu pentru sursa mai sus mentionata.

Bianca pare extrem de hotarata si nu e chip sa dea inapoi. Pana in acest moment Alex Bodi nu a comentat nimci despre declaratiile celei care i-a fost sotie.

„Vreau sa declar ca vom divorta si ca voi divorta, indiferent de parerea pe care o are el. Relatia noastra s-a incheiat. Nu mai avem niciun subiect comun. S-a consumat tot ce exista intre noi. In rest, nu mai comentez nimic despre relatia care tocmai s-a incheiat, pentru ca viata merge inainte, eu sunt un om pozitiv care nu va recurge niciodata la gesturi extreme si care este foarte mandru de realizararile si de deciziile lui. Sunt un om hotarat si, in momentul asta, sunt mai hotarata ca niciodata sa divortez. Si voi divorta pe 3 decembrie”, a mai spus fosta prezentatoare de la Kanal D.

coral