Bianca Dragusanu arata din ce in ce mai spectaculos in ultima vreme! Daca o vezi la un eveniment, nu este data cand sa nu spui ca este cea mai frumoasa aparitie din incinta, daca merg la un restauran cu prietenii, diva este cu adevarat o prezenta mirobolanta, iar pe strada, atrage instant toate privirile, chiar daca nu se oboseste sa faca nimic special in acest sens.

Drept dovada, asa au stat lucrurile si, recent, la un mall din zona Baneasa! Venita sa scoata pe hartie o serie de fotografii cu ea si fetita, Sofia, blonda a fost, cum era de asteptat, in centrul atentiei! Imbracata simplu, in pantaloni lejeri de culoare bej, cu vedere la glezna, camasa in carouri, un pulover vernil, adidasi albi de firma, totul accesorizat cu un ceas scump si cercei mici cu diamante, Bianca Dragusanu a captat privirile tuturor.

”Bianca Dragusanu este o bomba cu ceas”! Cine a spus acest lucru

Mai mult, in momentul in care Biancai i s-a desfacut siretul, si s-a aplecat sa il lege, situatia s-a incins de-a binelea in complexul comercial, caci pozitiile in care statea fosta prezentoare TV erau de-a dreptul incitantate. Fara exagerare, temperatura urcase cu grade serioase in incinta, iar bataile inimilor barbatilor din zona aveau o frecventa impresionanta! ”Dragusanca este o bomba cu ceas”, a spus la unison intreaga „audienta”.

 

coral