De curand Bianca Dragusanu a fost surprinsa in compania surorii sale, Oana, la o sesiune de shopping intr-un mall din Bucuresti. Aceasta este prima ei aparitie dupa ce s-a aflat ca a fost invinetita de fostul iubit, Alex Bodi. Atat reprezentantele sexului frumos, cat si cei ai sexului tare au intors capul dupa fosta prezentatoare mai mult ca niciodata si au analizat-o din cap pana in picioare.

In varsta de 37 de ani, Bianca Dragusanu are un trup fara cusur si fiecare haina pe care o imbraca ii vine ca turnata. Astfel, fiecare aparitie a ei este una reusita, iar recent, cand a mers cu sora sa la cumparaturi, vedeta a purtat un tricou alb cu  scris, peste care si-a pus un sacou siclam si pantaloni mulati negri, potrivit spynews.ro. La un moment dat, fostei prezentatoare i s-a facut cald si a renuntat la sacou, astfel ca trecatorii care au remarcat-o “au scandat-o” ca sa ii vada vanataile lasate pe trup de fostul ei partener de viata.

Bianca Dragusanu a fost casatorita cu Victor Slav, dar au divortat in 2014

Bianca Dragusanu s-a nascut pe 6 martie 1982 in Hunedoara. Ea si Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civila a Sectroului 3 din Bucuresti. Nunta au facut-o pe 29 septembrie 2013, iar nasi au fost Nicoleta Luciu si sotul ei Zsolt Csergo. La cateva luni dupa ce au devenit sot si sotie, in 2014, ei au divortat.

Ulterior, Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au reluat relatia in secret, dupa care blonda a facut totul public. Vedeta i-a daruit o fiica prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Dragusanu are si un atelier de croitorie, de unde ies adevarate capodopere vestimentare. La sfarsitul lunii iulie 2018, vedeta si-a incheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel ca nu mai prezenta emisiunea “Te vreau langa mine”. Ea a fost inlocuita de Andreea Mantea.

coral