In urma unui control de rutina, Victor Slav a fost oprit pe A3 de un echipaj de politie, iar surpriza a fost una uriasa. Nu doar actele i-au fost verificate lui Slav, el fiind testat si cu aparatul DrugTest, relateaza mediasud.ro. Rezultatul a aratat ca vedeta consumase marijuana. Testul de depistare a drogurilor se face cu un dispozitiv de tip screening care – in opt minut – depisteaza sase tipuri de substante interzise.

Fostul sot al Biancai Dragusanu s-a ales cu dosar penal si risca pedeapsa cu inchisoarea. Conform prevederilor din articolul 336 alin. (2) din Codul Penal, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere de catre o persoana aflata sub influenta unor substante psihoactive se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 5 ani sau cu amenda.

Bianca Dragusanu nu a dat nicio declaratie referitoare la dosarul penal care i s-a intocmit lui Victor Slav pentru ca a condus sub influenta unor substante psihoactive, dar a postat pe pagina de socializare un mesaj… sugestiv.

”Enjoy your life ♥ Eat, pray, love…” – ”Bucura-te de viata. Mananca, roaga-te, iubeste…”, a fost mesajul postat de Bianca Dragusanu pe pagina sa de Instagram.

 

coral