Bianca Dragusanu si sora sa Oana au ajuns in cursa pentru ”ultima sansa”, iar la una dintre probe, blonda si-a pierdut cumpatul! A folosit un limbaj colorat, pe care chiar ea l-a recunoscut, ulterior. Realizatorii, oblidati sa cenzureze.

Cele doua au fost obligate sa invete mai multe condimente in limba locala din Sri Lanka, apoi, legate la ochi, a trebuit sa le identifice. Oana a fost prima care a mirosit condimentele, iar Bianca a trebuit sa le miroase. Oana a gresit un condiment, iar Bianca insista cu numele! Moment in care juratul le-a atentionat, spunand ca nu este correct. Bianca a insistat cu numele, spre surprinderea juratului, care a contrazis-o de mai multe ori.

A fost momentul in care fosta prezentatoare a rabufnit, folosind un limbaj mai colorat.

Cum si-a motivat Bianca iesirea verbala

„Bai nene, de unde sa stiu eu literele voastre, cum se pronunta, ca sa-ti zic cum se numeste mizeria asta”, a spus Bianca Dragusanu. ”I-am zis cum se numesc condimentele in romaneste. Si va pot reproduce dar vor fi bip, bip, bip si din nou bip bip”, a declarat apoi Bianca.

E drept, ceva mai tarziu, ea a recunoscut ca limbajul folosit a fost mai de … mahala. A dezvaluit ca asa se manifesta atunci cand este obosita si nervoasa.

coral