Este considerata una dintre frumusetile showbizului autohton, chiar daca – nu de putine ori – a fost criticata pentru ca a recurs la prea multe operatii estetice. Insa cum fiecare este stapan pe propriul trup, Bianca Dragusanu a trecut – zambitoare – peste critici, impartindu-se intre  viata sentimentala si cea profesionala.

Pictoriale incendiare si fotografii care – ”urcate” pe retelele sociale – reusesc sa stranga nenumarate aprecieri. Bianca Dragusanu se pozitioneaza mai mereu in centrul atentiei, iar relatia destul de ”tensionata” cu partenerul de viata a contribuit, inevitabil, la cresterea audientelor, fie ca a fost vorba de presa, fie ca s-a discutat despre acest subiect in studiourile de televiziune. Dar frumoasa Bianca ascunde si un mic secret… fizic. Sau – mai bine zis – ascundea, fiindca vedeta s-a decis sa dezvaluie un detaliu neasteptat. Trebuie sa-si faca pantofii pe comanda fiindca ”traieste pe picior mare”.

„Port 41 la picior si nu mi-e rusine cu asta”, a marturisit Bianca Dragusanu intr-o emisiune TV.

Bianca Dragusanu: ”Am inceput anul acesta in forta”

Bianca marturiseste ca a reusit sa se detaseze de lucrurile negative din viata ei, eliminand si oamenii din jurul sau care, voluntar sau involuntar, i-au facut rau de-a lungul timpului. Pe de alta parte, recunoaste ca a gresit atunci cand a facut publice mai multe detalii intime din viata ei, neglijandu-si viata personala.

”M-am detasat de lucrurile negative din viata mea si de oamenii care mi-au facut rau in viata mea, voluntar sau involuntar. Am inceput sa ma implic mult mai mult in ceea ce ma ajuta sa am un trai mai frumos. Am inceput anul acesta in forta. Atunci cand am vorbit depsre viata mea personala am gresit ca am dat prea multe amanunte, am dat prea putina importanta vietii profesionale. Sunt un om care si-a asumat mereu ceea ce a facut si a zis”, a declarat Bianca Dragusanu, intr-o emisiune TV.

coral