Dupa Bianca Dragusanu, cine poate urma in viata lui Alex Bodi? O alta bomba sexy, evident! Este vorba despre o diva de oras, care incearca sa ii intre in gratii bogatasului. Si vorbim aici de o adevarata telenovela!

Cine ii face curte lui Alex Bodi mai nou? Va dam un indiciu: este sexy, tot blonda si are un adevarat alai de drame romantice.

Mai exact, este vorba despre… Raluca Podea! Da, chiar ea. Aceeasi Raluca Podea care a fost parasita de Florin Pastrama. Acelasi Florin Pastrama care i-a dat papucii pentru Brigitte Nastase. Si aceeasi Brigitte Nastase care si-a inselat fostul iubit, sub ochii unei tari intregi!

Iar acum, ce sa vezi, Raluca Podea a pus ochii pe fostul iubit al nimei alteia decat Bianca Dragusanu. Pentru ca drama nu e drama pana nu se inchide cercul!

Potrivit informatiilor Spynews.ro, Raluca Podea si Alex Bodi ar fi urmatoarea mare idila a showbiz-ului. Despre blondina stim deja o gramada. A fost tradata in iubire de mai multe ori de cat poate numara. La randul lui, Alex Bodi a avut o relatie cu nabadai cu Bianca Dragusanu, una plina cu mai multe despartiri si impacari.

Acum, insa, pare sa nu mai fie deloc vorba de o impacare, avand in vedere ca Bodi s-ar fi reorientat deja spre… o alta bunaciune a showbiz-ului.

coral