Asta da surpriza! Bianca Dragusanu s-a consolat in bratele fostului sot, dupa despartirea de Alex Bodi. Cei doi au petrecut clipe frumoase impreuna alaturi de fetita lor Sofia, iar la prima vedere pareau familia perfecta.

Dupa mai mult relatii esuate pe care le-a avut atat Victor, cat si Bianca, iata ca destinul ii aduce tot impreuna. Iar de data aceasta, dupa imaginile pe care blonda le-a publicat pe pagina ei de Instagram, nu pare doar o intalnire oarecare. Daca pana acum fetita statea cand la unul, cand la celalalalt, de aceasta data, cei doi parinti si-au intrat in rol, dar comportamentul lor arata ca nu au facut asta doar de dragul Sofiei.

Cei trei s-au jucat impreuna, de dimineata pana seara si se vedea clar din privirele celor doi ca sentimentele nu au disparut asa cum pretindeau amandoi. Sofia insa a fost cea cu adevarat fercita pentru ca i-a avut din nou pe parintii ei impreuna, iar dupa cum stau lucrurile e foarte posibil ca aceasta zi sa se mai repete.

Mai mult decat atat, Bianca Dragusanu a marturisit ca este foarte fericita si recunoscatoare pentru aceste momente, iar la descrierea fotografiilor cu fetita sa si Victor Slav, vedeta a scris ”Iubirile mele!”.
Bianca Dragusanu isi doreste o impacare cu Victor Slav

Invitata intr-o emisiune Tv si ntrebata cum ar trebui sa arate barbatul cu care sa faca aceste doua fetite, Bianca Dragusanu nu a ezitat deloc. A stiut exact pe cine sa descrie. A cam incercat sa se ascunda dupa deget, dar parca prea l-a descris fix pe Victor Slav!

„Inalt, puternic, echilibrat si un barbat care stie ce vrea. Nu insinuez nimic! Eu nu stiu… ce-ti spun eu tie! Nu stiu, nu-mi fac planuri pentru ca Dumnezeu mi-l va trimite”, a mai spus Bianca Dragusanu, zambind.

coral