Alex Velea a avut un drum scurt in televiziune, artistul a fost concediat de la Antena 1 in primele zile din noul an, iar vestea a venit ca un fulger, atat pentru el, cat si pentru fanii lui. Alex poarta mereu un inel cu cap de mort, despre care spunea la un moment dat ca ii poarta noroc, insa se pare ca aceasta bijuterie i-a “omorat“ cariera in TV.

Alex Velea are doua inele ce ies in relief, unul cu cap de mort si altul cu o stea cu cinci colturi. In mai multe culturi, craniul e interpretat ca simbol al puterii. Si inelul sau cu steaua cu cinci colturi e un alt simbol puternic ce atrage si cumuleaza forte teribile. In plus, steaua mai e simbol de protectie impotriva fortelor negative. In crestinism, cei trei magi au urmat traseul Stelei Bethleemului de pe cerul noptii pentru a-l gasi pe Iisus, si in Biblie stelele sunt mentionate pozitiv. In Islam, semiluna, simbolul ce identifica aceasta religie, e insotita de o stea.

A fost cconcediat de la Antena 1

Din 7 ianuarie, emisiunea “Acces Direct” a inceput cu un nou sezon la Antena 1. In 2019, telespectatorii au parte de o surpriza: dupa doar un sezon in calitate de co-prezentator, Alex Velea a parasit formatul show-ului. Vestea vine la doar doua zile dupa ce Alex Velea a marturisit in cadrul unui interviu ca se intoarce la job-ul cu program fix de luni pana vineri incepand de la ora 17:00 pana la 19:00.

Proiectele muzicale in care e implicat nu i-au mai permis acestuia sa se ocupe si de emisiunea care ruleaza zilnic la Antena 1. Astfel, in viitorul apropiat iubitul Antoniei se va concentra mai mult pe cariera. Vreau sa-i multumesc in primul rand lui Alex Velea pentru sezonul trecut, pentru faptul ca a fost un coleg minunat. Alex stiti cu totii ca are o cariera in muzica de mare succes si e dificil sa fii foarte bun acolo si sa vii si la un program zilnic de doua ore… e destul de complicat. Asa ca, a ales sa mearga mai departe cu proiectele muzicale si stiu de la el ca pregateste ceva foarte tare. O sa ne spuna el mai multe. Asadar, multumim Alex Velea si ii spun si „La multi ani”, din cate stiu este si Ionut”, a spus Simona Gherghe la inceputul emisiunii.

coral