Doua persoane au murit si doua au fost ranite grav in judetul Hunedoara, vineri dimineata, dupa ce un microbuz a depasit intr-o zona interzisa si s-a ciocnit cu un TIR. Potrivit Politiei Hunedoara, accidentul a avut loc vineri dimineata pe DN66, in comuna Bacia.

Soferul unui microbuz care circula din directia Petrosani-Simeria a patruns pe contrasens, intrand in coliziune cu un TIR. In urma impactului, soferul microbuzului, un barbat de 51 de ani, si o femeie din microbuz, de 47 de ani, au murit, iar alte doua femei din microbuz au fost grav ranite. Traficul este blocat.

Soferul microbuzului a depasit intr-o zona interzisa

Impactul a fost atat de violent incat a fost nevoie ca echipele de descarcerare sa intervina.

„Pompierii salvatori au gasit la locul impactului dintre o dubita de transport persoane inmatriculata in Hunedoara si un TIR de Harghita 4 victime, un barbat si 3 femei. Trei dintre oamenii aflati in microbuz au fost extrasi cu ajutorul echipei de descarcerare. Barbatul de 51 ani, soferul microbuzului, si o femeie nu au mai putut fi salvati. Alti 2 raniti, 2 femei, au primit ingrijiri medicale la locul accidentului din partea echipajului de prim ajutor si ulterior su fost transportate la UPU Deva. Soferul autotrenului nu prezinta nicio leziune”, a anuntat si ISU Hunedoara.

coral