News Flash:

Bilete gratuite pentru pensionarii care vor să meargă la Aqua Park? Ce a spus Boc

7 Martie 2019
1566 Vizualizari | 0 Comentarii
boc

Primarul Emil Boc a spus că din redevența plătită de un potențial constructor al Aqua Park-ului din Gheorgheni vor fi plătite bilete gratuite de acees pentru pensionari și cei cu venituri reduse.

Astfel, spre exemplu, dacă firma care va suporta investiția va plăti o redevență anuală de 100.000 de euro pentru terenul folosit (suma este ca exemplu), banii vor fi returnați firmei în contul biletelor gratuite acordate pensionarilor și celor fără venituri.

Investitorul va veni și va face investiția și va plăti o redevență. Din acei bani noi vom putea acorda bilete pentru cei care au venituri reduse, pentru pensionari, ca să poată și ei avea acces la Aquapark. Terenul va fi concesionat pe un anumit număr de an. Investitorul va face investiția și își va recupera banii din prețul biletelor, iar el plătește pentru această suprafață de teren o anumită sumă de bani, iar aceștia pot fi folosiți pentru proiecte sociale și pentru a-i ajuta pe cei cu venituri reduse. Azi îui sprijinim pe cei cu venituri reduse să aibă acces la servicii stomatologice sau pe cei care nu își pot plăti chiriile, și aici îi vom sprijini pe cei cu venituri reduse pentru a putea avea acces la calitatea vieții, să fie un număr de bilete cu caracter social”, a declarat Emil Boc, la o emisiunea Radio.

Primarul nu a oferit alte explicații și nici nu a fost întrebat de nimeni. Spre exemplu ar fi fost interesant de aflat de ce banii primiți sub formă de redevență nu sunt folosiți pentru alte investiții, ci sunt aruncați pe pomeni electorale?

De menționat că primarul Clujului a făcut ultima conferință de presă acum 2 ani, în rest merge numai la emisiuni de radio prietene.

Aqua Park-ul ar urma să coste 40 de milioane de euro și să ocupe 2,2 hectare din Parcul Între Lacuri, pe care unii l-ar dori să fie amenajat parc și nu dat investitorilor. În plus, traficul din zonă va fi sufocant.

Sursa: stiridecluj.ro

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bilet bilet gratuit intrare aqua park gheorgheni pensionari
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 33 queries | Mysql time :0.044458 (s)