News Flash:

Bill Gates: „Dacă vaccinul funcționează, îl plătesc eu! Toți locuitorii Pămantului să beneficieze de acest vaccin!”

28 Aprilie 2020
2044 Vizualizari | 0 Comentarii
Bill Gates

Fundația soților Bill și Melinda Gates a dat asigurări că va contribui la găsirea banilor pentru producerea vaccinului pentru coronavirus la scară largă, dacă acesta va fi găsit. A spus-o Bill Gates în persoană, care de ani de zile avertiza despre riscurile unei pandemii globale și care acum descrie actuala situație precum încarnarea „celui mai mare coșmar al meu”.

Fondatorul Microsoft  a spus că se află în contact cu toate proiectele inovative care urmăresc descoperirea vaccinului, începând cu cel la care lucrează cercetătorii de la Universitatea din  Oxford. „Dacă funcționează, eu și alte persoane ca mine ne vom uni și  vom face în așa fel încât toți locuitorii Pământului să beneficieze de acest vaccin”, a declarat miliardarul, într-un interviu pentru revista Times.

Fundația pe care a creat-o Bill Gates împreună cu soția sa a donat deja peste 100 de milioane de dolari organizațiilor care se ocupă de găsirea vaccinului pentru coronavirus. „Fundația Bill & Melissa Gates a anunțat că va dona până la 100 de milioane de dolari pentru găsirea vaccinului contra coronavirus. Aceaste donații vor contribui la protejarea populației și la găsirea vaccinului, a medicamentelor și a modalităților de diagnosticare a bolii. Aceste noi donații se adaugă celor 10 milioane de dolari donați deja în luna ianuarie, la începutul epidemiei”, se arată într-un comunicat al fundației.

„Organizațiile internaționale, guvernele naționale, sectorul privat și structurile filantropice trebuie să lucreze împreună pentru a încetini ritmul epidemiei, pentru a ajuta țările aflate în dificultate și locuitorii acestora. Speranța noastră este aceea că aceste donații vor contribui la catalizarea unei coaliții internaționale, pentru găsirea unor soluții rapide și eficiente.”

„Fundația va dona imediat 20 de milioane de dolari pentru a grăbi găsirea, izolarea și tratarea persoanelor diagnosticate cu coronavirus, având ca obiectiv să oprească răspândirea bolii. Acești bani vor merge direct la organizații precum OMS (Organizația Mondială a Sănătății) sau Centrul American pentru Controlul și Prevenirea Bolilor Infecțioase.”

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bill gates vaccin coronavirus
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1307 (s) | 22 queries | Mysql time :0.032195 (s)