Compania clujeană de proiectare Arhi Beast ocupă locul doi în clasamentul național al birourilor cu proiecte în domeniul cel mai afectat în starea de urgență, instituită în România ca urmare a apariției coronavirusului.

“Domeniul hoteluri, restaurante catering (HoReCa) a fost unul extrem de afectat de starea de pandemie. Totuși, odată cu perioada concediilor, acesta s-a reactivat încet, dovadă și numărul de șantiere identificat în ultimele trei luni: 1.632.

Totuși, interesant de observat ar fi și care au fost cele mai active cinci companii de arhitectură și proiectare, responsabile de proiecte de tip hotel și relaxare din perioadă analizată.

Din totalul de 725 de companii de profil identificate, pe podium în acest top se regăsesc Extrude Studio Constanța (8 proiecte identificate în perioadă analizată), Arhi Beast Cluj-Napoca (7), GT Arhitect Iași (7), Cubicon Invest Baia Mare (5) și Optim Proiect Tulcea (5)”, conform agenției de consultanță Arhispec.

Arhi Beast este profilată pe activități de arhitectură, dar și de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea a cărei asociat unic este Narcisa Țurcanu, potrivit Termene.ro. Societatea a înregistrat în 2018 afaceri de aproape un milion de lei și un profit net de 175.612 lei.

coral