Poliția Locală Sîngeorz-Băi a dat zilele trecute o amendă record unui cetățean care a abandonat resturi de construcții pe domeniul public. Acesta a fost surprins cu ajutorul camerelor video care au împânzit orașul-stațiune.

Un cetățean din Sîngeorz-Băi a primit de la Poliția Locală o amendă de 25.000 de lei, după ce a abandonat, folosindu-se de o autoutilitară, resturi de construcții pe domeniul public.

Omul a fost surprins cu ajutorul camerelor video care au împânzit orașul-stațiune. Poliția Locală, care supraveghează permanent ce se întâmplă în oraș anunță că  sistemul video al orașului a fost suplimentat cu 15 camere SPY, unele fiind montate și în Cormaia.

Aceasta este cea mai mare amendă aplicată de polițiștii locali, care nu se lasă înduplecați când vine vorba despre cei care nu respectă legea. Zilele trecute, un agent economic a fost sancționat cu 1.500 de lei după ce unul dintre camioanele sale a fost parcat pe trotuar. Mai mult, autoritățile locale au trimis firmei și factura pentru reparația trotuarului, confrom Bistrițeanul

coral