Actorul Ion Caramitru a murit, duminică, la vârsta de 79 de ani! Marele artist a lăsat în urmă mult durere, dar o întreagă carieră de care romanii îşi vor aminti cu drag! În ultima perioadă, Ion Caramitru a stat numia prin spitale, încercând să-şi trateze suferinţă!

Ion Caramitru s-a stins din viaţă, la 79 de ani! În urmă cu o lună, actorul nu s-a simţit bine şi a mers la spital! Problemele nu au încetat, iar medicii s-au chinuit să-i pună un diagnostic.

În ultimele zile, organismul artistului era din ce în ce mai slăbit, iar în ciuda tratamentelor cu antibiotic pe care medicii i l-au administrat, corpul său nu a dat semne că-şi revine.

După numeroase investigaţii, abia la începutul lunii august, medicii au reuşit să-i pună un diagnostic clar! Se pare că Ion Caramitru avea o infecţie în sânge care îi afectase tot corpul. Mai exact, ar fi fost vorba despre un stafilococ, stafilococul auriu, o boală gravă care afectează rapid toate funcţiile corpului.

Boală a fost atât de puternică, încât în ultimele zile actorul s-a simţit din ce în ce mai rău! După numeroase încercări de tratament, Ion Caramitru s-a stins din viaţă!

coral