Irina Tanase a postat pe retelele de socialiazare un mesaj, in care ii roaga pe prietenii virtuali sa ajute un baietel, pe nume Robert, care a fost diagnosticat cu o boala genetica rara, a carui viata poate fi salvata doar cu un vaccin care costa 2.1 milioane de dolari. Iubita lui Liviu Dragnea a mentionat ca si ea a fost diagnosticata cu o boala grava si intelege foarte bine ce simt parintii micutului.

„Nu am vorbit niciodata pe Story despre nimic. Astazi am ales sa vorbesc despre cazul lui Robert. Are o problema de sanatate foarte grava, genetica, o boala care afecteaza foarte multi bebelusi. Din fericire, exista tratament. Costa 2 milioane de dolari, o suma ingrozitor de mare pentru orice parinte. Exista aceasta posibilitate de a-l salva. Am ales sa vorbesc despre acest caz pentru ca eu am avut, in copilarie, o problema rara de sanatate, de natura genetica. Si pot intelege disperarea parintilor si clipele grele prin care ei trec. Cand primesti un asemenea dignostic, nimic nu mai are valoare, nimic nu te mai bucura…

Mi-am asumat orice jigniri pe care mi le veti aduce in urma acestei expuneri. Consider ca, daca dupa ce ma jigniti pe mine, il ajutati apoi pe Robert, eu ma simt multumita. Eu nu ii cunosc familia. Am aflat despre copil din social media. Mi s-a parut super important sa fim oameni, sa avem suflet. Asta este tot ce conteaza acum. Sper sa lasati la o parte frustrarile la adresa mea. Eu nu va vorbesc in scopul de a obtine nimic personal. Vreau doar sa-l ajutam impreuna pe Robert prin aducea cazului in fata. Sper sa fie de ajutor”, a spus Irina Tanase pe Instagram.

Boala genetica cu care a fost diagnosticata Irina Tanase

In urma cu ceva timp, Liviu Dragnea a vorbit despre problema de sanatate a iubitei sale si ii multumea medicului care a salvat-o pe Irina. „M-au acuzat ca am fost la un spital privat. M-am dus dupa medic. Daca medicul Catana spunea ca vine la dispensarul din Saelele, din Teleorman, acolo ma duceam. Am incredere oarba in omul ala. A avut o interventie chirurgicala la Irina pe care putini oameni din lumea asta puteau sa o faca. E vorba de o chestiune la oase foarte complicata. Era de moarte daca nu… In sfarsit, unde zicea, acolo ma duceam’, declara liderul PSD.

coral