Bianca Dragusanu este una dintre cele mai urmarite vedete din showbizul autohton, vedeta se bucura de aprecierea unui numar impresioanant de fani, are propria afacere cu rochii de mireasa si de ocazie. Insa putini stiu de boala incurabila, de care sufera blondina, pe care a descoperit-o in urma unor analize amanuntite.

Bianca avea des caderi de calciu si a descoperit ca are probleme cu glicemia, fiind nevoita sa faca injectii cu insulina, pentru a depasi crizele. Blondina sufera de diabet, „boala secolului 21”, pe care a depistat-o in urma cu mai bine de zece ani, cauza fiind stresul, dar si curele de slabire din adolescenta. Din fericire, nu a ajuns sa-si faca injectii zilnic: „De foarte multe ori cand am avut crize a trebuit sa fac insulina. Inca nu sunt dependenta, dar mai am numai un pas. Daca nu am grija de mine, medicii m-au avertizat ca boala se poate agrava foarte repede„, spunea Bianca.

Acum, vedeta face foarte mult sport si are mare grija la ce mananca: „Eu pun foarte mult suflet atunci cand ma indragostesc, ma implic si sufar foarte mult. Am facut diabet pe sistem nervos, din dragoste. In urma cu aproape trei ani am descoperit, in urma unor analize, ca sunt bolnava. Acum trebuie sa am grija, nu am voie sa ma enervez si trebuie sa tin regim alimentar strict„, mai declara Bianca.
Bianca Dragusanu, pe mainile medicului ortoped

In varsta de 37 de ani, Bianca Dragusanu s-a confruntat cu dureri insuportabile in ultima perioada si si-a facut o programare la un doctor ortoped. Azi, ea a mers in cabinetul sau, unde, in urma consultatiei, a descoperit ca problemele medicale sunt la nivelul meniscului. Specialistul i-a recomandat sa isi faca un RMN si, ulterior, el va putea sa ii ofere un tratament si alte sfaturi care sa o ajute. Explicatiile lui au fost filmate de vedeta, care a publicat imaginile pe Instagram Stories.

“Tu ai probleme undeva la nivelul meniscului. De asta cand am facut testele speciale ai avut dureri pe partea interna si externa. Ligamentele par sa fie ok. Mai ai o mica tendinita. Asta din cauza ca faci sport, stai mult in picioare. O sa facem un RMN”, i-a spus dr. Tarek Nazer, un medic ortoped supraspecializat in chirurgia artroscopica minim invaziva, cu experienta de 5 ani in Marea Britanie.

coral