Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a participat la ceremonia de aniversare a 100 de ani de la înființarea Spitalului Militar de Urgență ”dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca.

În numele comunității clujene, edilul a înmânat o plachetă aniversară, în semn de recunoștință pentru munca extraordinară depusă de generațiile de medici și cadre medicale în acest secol de activitate neîntreruptă.

Cu acest prilej, a felicitat întreaga echipă pentru prestanță și pentru ridicarea standardului serviciilor medicale la cel mai înalt nivel în tratarea militarilor și a tuturor pacienților care au trecut pragul spitalului.

De asemenea, a menționat faptul că Primăria Cluj-Napoca va continua să ofere suport tuturor demersurilor pentru îmbunătățirea serviciilor medicale a Spitalului Militar de Urgență.

La eveniment au participat și au luat cuvântul Colonel medic dna Doina Baltarul – Comandantul Spitalului Militar de Urgență ”dr. Constantin Papilian”, colonel medic conf. univ. dr. dl Dragoș-Marian Popescu – șeful Direcției medicale MApN, dl Mihai Dan Chirică – Secretar de stat în cadrul Ministerului Apărării Naționale, general maior dr. dl Virgil Ovidiu Pop – Comandantul Diviziei 4 Infanterie ”GEMINA”, dl Ioan Cherecheș – prefectul județului Cluj și dl Vakar Istvan – vicepreședintele Consiliului Județean Cluj.

coral