Primarul Emil Boc a spus că învins-o pe judecătoarea Adina Lupea, de la Curtea de Apel Cluj, care contesta demolarea garajelor, de pe strada Mureșului, din Mărăști.

„Era o judecătoare din Cluj, care se bătea cu cărămida în piept că garajul ei nu va fi niciodată demolat, că … Și-a demolat singură că a văzut că nu are dreptate. 

După ce pregătim tot cadrul juridic, ne apucăm de demolare. Sunt în toate cartierele activități de demolare”, a spus primarul Emil Boc. 

Zilele trecute, judecătoarea îl acuza pe Emil Boc că a demolat și nu a făcut nimic după.

Judecătoarea Adina Lupea, care a fost în conflict cu Emil Boc pe tema garajelor demolate pe strada Mureșului, în Mărăști, prezintă cum arată zona la patru luni de la demolare. 

”Am zis sa va arata parcarile cu plata ale domnului Boc de pe strada Mureșului, la peste 4 luni și jumătate de cand oamenii si-au demolat "voluntar" garajele. Clujul, cel mai european oraș din România”, a scris Lupea.

Primăria Cluj-Napoca a anunțat după demolare că în locul garajelor demolate vor fi amenajate locuri de parcare moderne, în care să încapă mai multe mașini.

Probabil, încă licitația pentru lucrări nu a fost finalizată, iar modernizarea zonei urmează să fie făcută în următoarele luni.

coral