News Flash:

Boc, taxat pentru umilirea lui Orban la Cluj: „Acolo, în Apuseni, chiar dacă nu îţi place unul dintre oaspeţi, îi dai şi lui bun găzduşag şi cinstire”

21 Iulie 2021
1600 Vizualizari | 0 Comentarii
emil boc taxat

Cornel Udrea, scriitor şi om de radio clujean, îl critică dur pe Emil Boc pentru că, la alegerile din PNL Cluj, care au avut loc în week-end, l-a lăsat pe Ludovic Orban singur pe un întreg rând de scaune. „Furtuna de aseară nu va spăla mizeria de comportament”, a mai spus acesta. Care este explicaţia controversatei fotografii.
 

Fotografia cu Ludovic Orban singur pe un rând de scaune al sălii unde au avut loc, în week-end, alegerea conducerii judeţene a PNL Cluj, a fost comentată îndelung de analiştii politici. Pe lângă mesajul politic al imaginii, Cornel Udrea, scriitor, umorist, dramaturg şi om de radio clujean, susţine că este şi o dovadă a lipsei de eleganţă şi de caracter a gazdei evenimentului, primarul Emil Boc. 

Redăm mai jos postarea lui Udrea de pe Facebook:   

„La Cluj, înainte de furtuna de aseară, a avut loc un tsunami de apartament, apartamentul fiind PNL-ul. Alegerile locale în Filiala clujeană: deja vu, scenariul respectat, punct ochit, punct covid!   Ce m-a deranjat enorm, ca cetăţean, ca locuitor de Cluj, a fost mîrlănia lăsării de izbelişte a lui Ludovic Orban, singur, pe un rînd întreg de scaune, un simbol grosier, al înclinării scîndurii spre Câţu, în calitate de viitor lider.   Printre cei aburcaţi pe scenă, să îi facă părul cu cărare acestuia, s-au aflat mulţi care îşi datorează cariera politică la vîrf, lui Ludovic Orban! Batistuţă agitată (cum se uita, anţărţ, de jos în sus, în ochii lui Orban, gata să se dezintegreze de emoţie, trimis în parlamentul european, oare de cine?) şi alţii, privindu-l ciocuş şi păgîn, crema şi cireaşa tortului pre-electoral.   Domnule Boc, ar fi trebuit să fiţi de două ori gazdă primitoare: ca primar, şi ca organizator al evenimentului.    

Acolo,  în Apuseni, chiar dacă nu îţi place unul dintre oaspeţi, îi dai şi lui bun găzduşag şi cinstire, fiindcă ţi-a călcat pragul, nu îl laşi în tîrnaţ, cu on blid în faţă, să vorovească ,cu cînele dupe lanţ ! !   Furtuna de aseară nu va spăla mizeria de comportament. Ce de coloane vertebrale, trestii în vînt. Caractere second-hand, conştiinţe de black sunday” 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1113 (s) | 33 queries | Mysql time :0.053132 (s)