Nimeni nu stie daca Bogdan si Hannelore de la "Insula iubirii" mai formeaza un cuplu, iar aparitiile celor doi impreuna, au fost tot mai rare, astfel ca toti au banuit ca s-au despartit. Fostul concurent a avut prima reactie cu privire la acesta subiect, fara a confirma sau infirma ruptura de sotia lui.

„Cand se va intampla ceva interesant in viata mea, respectiv cu viata mea, atunci va voi anunta, pana atunci vedeti Instagramul meu unde stiti exact ce fac eu in fiecare zi”, a spus Bogdan Ionescu, in exclusivitate, pentru Spynews.ro.

In ultima vreme, Bogdan a avut mai multe intalniri cu baietii, prietenii lui de la „Insula Iubirii', petreceri la care Hannelore nu a fost vazuta. De asemenea, de Craciun sau de Revelion Bogdan si Hannelore nu au postat nicio fotografie impreuna, acesta fiind un detaliu care i-a determinat pe fani sa reactioneze. 'Tu si Hanne sunteti intr-o pauza?, Pana la urma mai esti cu Hannelore?, Ma bucur pentru voi indiferent daca mai sunteti impreuna sau nu', sunt cateva dintre comentarii.

Hannelore a fost una dintre cele mai comentate concurente din ultimul sezon al show-ului Insula Iubirii, difuzat de Antena 1. Hannelore a fost in centrul atentiei pentru comportamentul duplicitar pe care l-a avut fata de iubitul ei, Bogdan, care i-a devenit sot ulterior, dar si fata de ispita Andi.

coral