Un bolid de lux a fost confiscat de poliţiştii clujeni. Acesta a fost oprit în traficul din oraşul Huedin, judeţul Cluj. La volanul SUV-ului de 90.000 de euro, care figura ca fiind furat din SUA, se afla o tânără de 26 de ani, din judeţul Mureş. 

Polițiștii clujeni fac cercetări pentru tăinuire, după ce o şoferiţă de 26 de ani a fost găsită la volanul unui bolid de lux ce figura ca fiind furat din Statele Unite ale Americii. Autoturismul în valoare de aproximativ 90.000 de euro a fost indisponibilizat în vederea confiscării. 

"Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Huedin efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, în cadrul activităților fiind indisponibilizat un autoturism în valoare de aproximativ 90.000 de euro.

În fapt, în cursul serii de 10 decembrie a.c., în jurul orei 19.00, în baza informațiilor obținute, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Huedin, cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale au identificat și oprit pe strada Horea din Huedin un autoturism, condus de o tânără de 26 de ani, din județul Mureș, acesta figurând ca fiind sustras de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Autovehiculul a fost ridicat pentru continuarea verificărilor, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire", a trasmis IPJ Cluj într-un comunicat de presă. 

coral