Scandal între familia lui Petrică Mitu Stoian si impresarul acestuia. Acuzatii grave apar la orizont, Maria Tărchilă, sora acestuia, îl acuză pe impresar că i-a controlat viața și averea.  “I-a controlat viața, nu a avut o viață lui. Când era cu noi era descătușat, când era cu ei, era stresat. Cu Petrică eram în relații normale, cu familia, nu. Nu ne primea în casă, ne întâlneam în benzinărie cu el. Nu aveam ce cauta la el acasă, era eliminată mai multă lume. Cum era eliminată și Niculina. Nu voia să fim în preajma lui. Nu era lăsat să vină la întâlnire, venea pe furiș. Când suna la telefon auzeam cum țipă la el și îl întreabă ce caută să ne vadă. Petrică a fost un artist minunat, dar nu știm ce a fost dincolo de asta. Au trăit pe spatele lui, a muncit el și au trăit toți pe spatele lui”, i-a spus Maria Tărchilă lui Cristi Brancu la Exclusiv VIP

Potrivit supozițiilor surorii lui, Petrică Mîțu Stoian nu ar fi avut nimic pe numele lui și totul este pe numele familiei la care locuia, cea a impresarului. “Am vorbit cu domnul Gujman, am zis că îl lăsăm 40 de zile să se odihnească în liniște și apoi mai vorbim. Avem martori care vorbesc alte lucruri: că a fost forțat. Nu știu exact, dar verificăm. S-au mirat și avocații, au zis că este o speță dificilă.”

Relația cu rudele de sânge a fost una controlată de impresarul lui Petrică, zic rudele. “Deocamdată, am deschis succesiunea și a rămas setată pentru ianuarie întâlnirea la doamna notar. Unii spun că nu va fi nimic, alții spun că e o avere. Noi nu urmărim averea nimănui, nici a lui Petrică, dacă va fi ceva, o să ii facem lui pomenile Și casa, nu știu exact a cui este. Casa din Craiova nu era a lui Petrică și se pare că nici casa de la țară nu era a lui. Se pare că aceea casă este pusă pe o firmă. Nu este nimic clar momentan. Actionară din firma este familia la care Petrică a stat, noi nu am găsit acte care să dovedească cum a stat. Domnul Gujman deține tot ceea ce are Petrică Mitu Stoian, se pare. Insa nu suntem siguri așa că așteptăm să verifice notarul” a mai spus sora artistului la Prima TV.

 

coral