Anamaria Prodan refuză să creadă că amanta lui Laurențiu Reghecampf e însărcinată în trei luni. Soția lui Reghe spune că a discutat cu antrenorul Universității Craiova, care nu i-a transmis nimic legat de acest subiect.

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, iubita lui Laurențiu Reghecampf, Corina Bilon, ar fi însărcinată și urmează să aducă pe lume o fetiță.

„Ce sarcină? Nu știu despre ce vorbești… Cine e Corina? Ce înseamnă iubită oficială și noi nu știm? Nu înțeleg despre ce vorbești. Habar nu am, nu citesc presa. Am vorbit cu soțul meu acum 30 de minute și nu cred ca știa asta. Nu știu cine e fata asta, nu înțeleg de ce se tot bate apa despre ea”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

O sursă apropiată de Reghe a dezvăluit că acesta are o relație frumoasă cu Corina Bilcon, care e însărcinată în trei luni, și că au planuri de căsătorie, după ce va fi despărțit oficial de Anamaria Prodan.

Relația dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a devenit o telenovelă urmărită de toată țara în ultimele luni, după ce s-a scris că soțul impresarei a fost văzut în compania mai multor femei.

Anamaria Prodan: „Poate păcălești un fraier, dar până la urmă se trezește”

Anamaria Prodan a mărturisit, într-un interviu acordat recent, că familia este bogăţia cea mai importantă de care se bucură.

„Bogăția nu înseamnă Ferrari, case, mașini. Bogăția este ce ai tu, copii superbi, familie, omenie. Ajungi la vârsta asta, ok, ai astea pentru că muncești, dar nimic nu se compară. Adevărata bogăție sunt copiii și familia”, a precizat Anamaria Prodan, în cadrul unui interviu realizat în emisiunea „Fiță cu Adiță”, conform Wowbiz.

„Știi ce le sfătuiesc pe fetele din ziua de azi? Să facă ceva în viață, că dacă stai întinsă în pat toată viața, poate păcălești un fraier, dar până la urmă se trezește.

Eu nu aș putea în viața asta să stau la mâna unui bărbat, să-i cer bani de tampoane. Mi se pare jenant să nu faci nimic. Trebuie să aibă o bază, o educație, ambiție, să-ți spună lumea pe nume. Trebuie să lași o urmă. Eu cred că în viața mea am lăsat o urmă adâncă”, a mai precizat Anamaria Prodan, pentru sursa citată.

  coral