Showbizul autohton ofera in fiecare zi adevarate ”bombe”. De data aceasta este vorba despre Smiley si Claudia Pavel, alias Cream. Cei doi se cunosc de foarte multa vreme, iar Claudia a oferit unele amanunte extrem de interesante pentru fani.

Acum zece ani, Smiley si Claudia colaborau perfect. Trupa Simplu inregistra – impreuna cu Cream – piesa „Jumatatea ta”, compusa de Marius Moga. Acela, de altfel, a fost momentul in care fanii au ajuns la concluzia ca intre Cream si Smiley este mult mai mult decat o relatie profesionala.  Bineinteles, zvbonurile raspandite dadeau ca ”sigura” aventura amoroasa a celor doi. Insa nici Smiley si nici Claudia nu au confirmat vreodata ca au fost impreuna. Insa fanii au observat si ca ei nu au infirmat categoric respectivele zvonuri.

„Am avut un succes nebun impreuna! Am facut turnee, au fost piese cu Moga, Smiley, CRBL… A fost o perioada de care sunt foarte mandra, am avut mare succes. Hit dupa hit a iesit, dar relatia noastra s-a oprit cam acolo si la o prietenie, stransa de altfel pentru ca atunci cand petreci atat de mult timp cu oamenii este inevitabil sa fie asa”, a rememorat Claudia pentru VIVA!.
Claudia: ”N-a indraznit unul sa puna un deget pe mine”

Claudia Pavel isi aduce aminte cu mare placere de acea perioada. Si insista asupra ideii ca baietii erau foarte cuminti. Niciunul dintre ei nu a depasit granita profesionala, transmite ea.

„Dar, uitandu-ma acum in trecut la vremurile alea, imi dau seama ca baietii astia erau atat de cuminti… N-a indraznit unu sa puna un deget pe mine! Eram prieteni, efectiv, mancam din aceeasi farfurie. Relatia noastra era strict colegiala si artistica, erau niste oameni cu care impartaseam aceeasi pasiune nebuna pentru muzica si asta ne-a adus impreuna. Dupa care, fiecare a mers pe drumul lui. Moga si-a facut DeMoga (n.red. casa de productie), Smiley – HaHaha Production, eu am mers pe drumul meu. Lucrurile au evoluat pentru fiecare dintre noi. Dar spun cu mana pe inima ca intre mine si Smiley nu a fost nimic altceva. Iti dai seama ca nu aveam de ce sa nu spunem nici unul dintre noi. Eram doi copii, chiar ar fi fost ceva misto intre noi daca era sa fie, dar nu a fost vorba despre genul ala de relatie. Imi amintesc ca in vremea aia ma sunau fanele lui si ma injurau la telefon ca le-am furat gagicul. Si ii ziceam – Doamne, Smiley, ma suna fetele ca sunt indragostite de tine si sunt suparate pe mine ca cica suntem combinati”, a povestit Claudia pentru VIVA!.

coral