Mihai Bendeac ramane in continuare cel mai convins burlac din showbiz, barbatul nu si-a gasit inca jumatatea, insa iubeste in secret o vedeta Antena 1. Dezvaluirea a fost facuta chiar de el, in cea mai recenta editie “iUmor”, difuzata sambata seara, 23 martie, unde este jurat impreuna  cu Delia si Cheloo.

Bendeac a recunoscut ca o iubeste in secret pe Barbara Isasi, solista trupei Mandinga. ”Mama ce imi place de fata asta. Barbara Isasi este o femeie care iti lumineaza noptile. Mi-aduc aminte ca ieri, am ajuns intr-o seara acasa, am deschis televizorul si dintr-o data am vazut o fata, care era in rand cu alti cetateni, asteptand sa apese pe un buton. Cand am vazut un prim-plan cu ea, mi s-a deschis sufletul. M-am indragostit. Am cautat-o pe Instagram, dar nu i-am dat follow, mi-a fost rusine!”, a spus juratul iUmor.

“Ar trebuie sa ii spui ca o simpatizezi foarte mult si ca o inviti la un fresh de mar cu morcov”, i-a sugerat Delia colegului sau. Problema e ca vedeta este “combinata“ cu altul, a tinut sa mai precizeze artista: “Barbara, daca te uiti la acest material, spune-i lui Bendeac ca stii si ca te doare in cot. Nu, spune-i adevarul, spune-i ca ai prieten”.

Barbara Isasi i-a luat locul Elenei in trupa Mandinga in urma cu trei ani, in 2016. Momentan, e sub contract cu Antena 1 si este castigatoarea show-ului „Te cunosc de undeva”.

coral