Victor Slav nu pare sa fie prea afectat dupa ce bosii de la Kanal D au scos din grila emisiunea pe care o prezenta alaturi de Giani Kirita si Catalin Cazacu.  Prezentatorul TV s-a reorientat destul de repede si a gasit un inedit ”job” de noapte.

La scurt timp dupa ce emisiunea ”Vulturii de noapte”, moderata de Victor Slav, Giani Kirita si Catalin Cazacu, si-a luat zborul din grila Kanal D, fostul sot al Biancai Dragusanu si-a gasit un nou „loc de munca”.

Din cate se pare, Victor Slav a imbratisat cu mare drag meseria de… barman. Prezentatorul TV a fost surprins de obiectivul aparatului de fotografiat in timp ce „practica”, cu mandrie, noul ”job”. Totul s-a petrecut intr-un cunoscut club din Cluj, unde Victor Slav  s-a pus serios pe treaba.

La un moment dat, cand atmosfera a devenit incendiara, prezentatorul a intrat in bar si, dupa ce a fost ajutat de un barman profesionist  – de la care presupunem ca a furat meserie -, Victor Slav a luat o tava plina cu shot-uri si le-a servit pe fetele ce roiau in jurul lui.

Cei trei “Vulturi de noapte”, inlocuiti cu o emisiune prezentata de Jorge

Sefii de la Kanal D i-au inlocuit pe cei trei “vulturi de noapte” cu Jorge, care va modera o alta emisiune, “Super Potriveala”. Emisiunea prezentata de Jorge a mai fost in grila Kanal D in toamna lui 2017, in prime-time. A fost scoasa din grila dupa rezultate slabe de audienta. Emisiunea a mai fost reluata apoi in aprilie 2018, in Saptamana Mare, in locul WowBiz.

Victor Slav si Raluca Silea, cel mai discret cuplu din showbiz

Raluca si Victor Slav s-au cunoscut vara trecuta, dar bruneta era implicata intr-o alta relatie. Pana sa se intalneasca, cei doi au vorbit pe retelele de socializare, unde se pare ca prezentatorul TV ar fi facut primul pas.

„Victor a vazut-o pe Instagram, i-a dat like la o fotografie si de aici a inceput totul. Au vorbit, iar dupa doar cateva zile s-au intalnit. Raluca l-a placut foarte mult, din prima. Ea avea alta relatie, la vremea respectiva, dar a renuntat de dragul lui Victor. Intre timp, lucrurile au devenit mai serioase”, a povestit o apropiata a Ralucai.

Noua iubita a lui Victor Slav, Raluca Diana Silea, in varsta de 28 de ani, este originara din Focsani. Dupa ce a absolvit Facultatea de Stiinte Politice, bruneta a activat ca PR pentru o renumita cafenea situata pe Bulevardul Decebal din Bucuresti.

Apoi s-a angajat pe acelasi post in clubul Bamboo. Dupa ce a lasat-o mai moale cu viata de noapte, sexy-bruneta lui Victor Slav s-a angajat la o celebra casa de productie muzicala, acolo unde, potrivit surselor noastre, se ocupa de Booking. coral