Bianca Dragusanu si Alex Bodi au zguduit intreg showbizul dupa ce au anuntat ca au divortat. Fiind amandoi firi vulcanice, se pare ca momentele frumoase dintre cei doi nu i-au facut pe acestia sa treaca peste certurile destul de dese. Vestea a starnit sute de reactii, atat din partea fanilor, cat si din cea a apropiatilor. Printre cei care au avut un cuvant de spus s-a numarat celebrul creator de moda Catalin Botezatu.

„Nu ma asteptam sa divorteze, erau un cuplu ok. Violenta asta probabil ca a si dus-o sau a determinat-o sa bage divortul daca a existat o astfel de violenta. Pentru ca din punctul meu de vedere, eu cred ca nimeni, niciun barbat nu trebuie sa loveasca o femeie. Dar nu stiu ce sa spun, nu stiu ce a fost acolo. Este foarte greu sa-ti dai cu parerea. Nu, pentru ca au mai aparut stiri de genul asta si eu nu cred. Stii cum e, pana nu vezi negru pe alb ca a divortat si ca … poate ca s-au certat doar”, a declarat Catalin Botezatu pentru Antena Stars.

Bianca Dragusanu si Alex Bodi au divortat dupa un mariaj de doar trei luni. Acestia au decis sa isi spuna adio si sa isi vada in continuare de viata, pe drumuri separate.

coral