Iulius Mall Cluj a pregătit o nouă surpriză pentru iubitorii de shopping, care adoptă stilul casual modern. Levi’s® este noua destinație de fashion și propune o gamă completă de articole vestimentare din denim, accesorii și încălțăminte.

Recent, brandul de retail Levi’s® a inaugurat un magazin în Iulius Mall Cluj. Noua locație, cu o suprafață de peste 130 mp, propune o mare varietate de piese vestimentare create pentru a răspunde stilului diferitelor generații. Totodată, le oferă clienților confortul și individualitatea pe care o caută. Ținutele se remarcă prin stilul american, design inovativ, adaptabilitate în combinații îndrăznețe și detalii care conferă un plus de personalitate. În oferta noii destinații de shopping se regăsesc jeanși, celebrele Trucker Jackets, cămăși și fuste din denim, dar și accesorii și articole de încălțăminte. De asemenea, sunt disponibile și item-uri din colecția de toamnă-iarnă, o colecție sustenabilă de jeanși, atât pentru ea, cât și pentru el.

În plus, posibilitatea de personalizare a articolelor în cadrul Tailor Shop-ului din magazin, varietatea modelelor și echipa specializată, fac din Levi’s® destinația perfectă pentru toți cei care iubesc denimul și își doresc un look mereu la modă.

Situat la etajul al doilea din Iulius Mall Cluj, magazinul își întâmpină clienții într-un spațiu prietenos, reprezentativ pentru stilul casual pe care îl promovează. Design-ul este modern, cu influențe industriale, completând perfect colecțiile din raft și oferind un vibe relaxat.

Încă de la lansarea de către Levi Strauss & Co în 1873, blugii Levi's® au devenit unul dintre cele mai recunoscute articole de îmbrăcăminte din lume – captând atenția și loialitatea oamenilor de-a lungul generațiilor. Astăzi, gama de jeans și accesorii este disponibilă în mai mult de 110 țări, iar în România s-a inaugurat cel de al treisprezecelea magazin.

coral