Sectorul I, lotul I:
ASOCIEREA S.C. BRANTNER SERVICII ECOLOGICE S.R.L. - S.C. COMPANIA DE SALUBRITATE BRANTNER-VERES S.A. .
Sectorul II, lotul II:
ASOCIEREA S.C. BRANTNER SERVICII ECOLOGICE S.R.L. - S.C. COMPANIA DE SALUBRITATE BRANTNER-VERES S.A. .
La momentul demararii procedurii de licitatie, municipalitatea a stabilit o valoare estimata a contractului care va fi incheiat de 158.198.076,08 lei fara TVA, din care 80.745.979,72 pentru lotul 1 si 77.452.096, 36 pentru lotul 2.
Criteriul de atribuire a fost oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic. Pentru a stabili acest lucru, s-a realizat un punctaj care a luat in calcul atat preturile unitare pe tipuri de lucrari, cat si investitiile asumate de catre furnizorul de servicii, respectiv valoarea redeventei pe care acesta se obliga sa o achite municipiului Cluj-Napoca pentru concesionarea serviciilor de salubrizare si deszapezire.
La aceasta licitatie au depus oferte urmatorii operatori economici:
ASOCIEREA S.C. BRANTNER SERVICII ECOLOGICE S.R.L. - S.C. COMPANIA DE SALUBRITATE BRANTNER-VERES S.A. (pentru lot 1);
S.C. RER ECOLOGIC SERVICE ORADEA S.A.(pentru lot 2);
ASOCIEREA S.C. BRANTNER SERVICII ECOLOGICE S.R.L. - S.C. COMPANIA DE SALUBRITATE BRANTNER-VERES S.A. (pentru lot 2);
S.C. ROSAL GRUP S.A (pentru lot 1);
ASOCIEREA S.C. RER ECOLOGIC SERVICE BUZAU S.A.-S.C. RER ECOLOGIC SERVICE BUCURESTI REBU S.A. (pentru lot 1);
S.C. ROSAL GRUP S.A (pentru lot 2).
Comisia de evaluare a declarat neconforma si a respins oferta depusa de ASOCIEREA S.C. RER ECOLOGIC SERVICE BUZAU S.A.-S.C. RER ECOLOGIC SERVICE BUCURESTI REBU S.A. (pentru lot 1), deoarece aceasta nu a corespuns caietului de sarcini din punct de vedere tehnico-financiar.
In cadrul noului contract furnizorul de servicii va asigura, conform caietului de sarcini 3.500 de noi cosuri de gunoi montate pe stalpi, dintre care 1.900 pe sectorul I si 1.600 de sectorul II, respectiv 200 de cosuri de gunoi pe picior (in piete publice si zone pietonale), suplimentar la cele care exista deja in municipiu.
De asemenea, operatorul de salubritate stradala are obligatia de a crea un sistem electronic de evidenta si gestionare a sesizarilor, care sa permita interventiile punctuale pentru remedierea oricaror disfunctii sesizate de catre cetateni, in cel mai scurt timp. Intreaga evidenta a orelor de functionare si de prestare a serviciilor va fi gestionata electronic.
Pe partea de salubrizare si deszapezire noul contract prevede obligatii pentru furnizorul de servicii care vor asigura un standard calitativ european, cu utilaje de ultima ora si un sistem de monitorizare imbunatatit.
Termenul pentru depunerea contestatiilor este data de 25 iulie 2016, dupa care se va putea trece la semnarea noului contract.
© 2021 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1662 (s) | 22 queries | Mysql time :0.053019 (s)
Comentarii (0)