Fostul mare atacant al lui Inter și al naționalei Braziliei, Adriano (40 de ani), a fost surprins într-o stare avansată de ebrietate. Brazilianul se afla într-o favelă din Rio, cu o bere în mână, pe un scuter, într-o stare care lasă de dorit.

Fostul internațional brazilian, a cărui carieră a fost afectată de luptele cu alcoolul și depresia, nu a reușit să-și revină nici după ce s-a retras din fotbal, ba chiar situația s-a înrăutățit.

Adriano, surprins băut pe scuter în favelele din Rio

Fostul mare atacant continuă să-și găsească refugiul în alcool, iar forma fizică este una deplorabilă, departe de cea a fotbalistului care impresiona la Inter. Adriano a fost filmat în Rio de Janeiro, iar imaginile care redau perfect starea lui au devenit virale.

Adriano a pus capăt carierei de fotbalist pe 28 mai 2016, atunci când s-a retras de la Miami United, la vârsta de 34 de ani. Viata extrasportivă nu i-a permis să mai continue. 

Adriano rămâne unul dintre cei mai valoroși atacanți din lume ai începutului de secol 21. În acea perioadă a jucat pentru echipe importante precum Parma și Inter.

 

coral