Acuzata indirect ca ar fi otravit-o pe Claudia Pavel, Brigitte Nastase a rabufnit. Fostul model a facut declaratii transante in legatura cu acuzatiile lansate de sora cunoscutei cantarete. In emisiunea “Ferma – un nou inceput” s-au produs tensiuni mari in randul concurentilor, care au inceput sa isi puna tot felul de intrebari, dupa momentul in care Paula Pavel a spus ca sora ei ar fi fost otravita.

Brigitte Nastase a izbucnit in lacrimi dupa ce Paula Pavel a lansat acuzatiile grave

Brigitte Nastase s-a aratat mirata de marturisirile facute de sora Claudiei Pavel, iar la cina din ferma a fost prima care a sugerat ca se va vedea pe imaginile surprinse cine este vinovatul, daca intr-adevar s-au intamplat lucruri atat de grave. Ulterior, ea a infirmat ca i-ar fi pus picaturi de ochi in ceai, cafea sau alte bauturi. Toti concurentii si-au dat seama ca in mancare nu s-ar fi putut pune acea substanta, pentru ca ei impart portiile in fata multora.

“Claudiei i-a iesit la analize ca i s-a pus ceva in mancare. A ingerat ceva constat, intelegi? O substanta care se pune in puscarii. Erau picaturi de ochi”, a declarat Paula Pavel in cadrul emisiunii “Ferma”.

“Mi se pare sincer, incredibil. E incredibil ca se intampla asa ceva”, a reactionat Diana Belbita.

“Nu te otraveste… sunt doua variante: daca este adevarat ceea ce spune… E clar ca doar Brigitte ar putea fi, daca nu…”, a spus Silviu Tolu, unul dintre concurentii de la emisiunea “Ferma”.

Brigitte Nastase s-a aratat mirata de marturisirile facute de sora Claudiei Pavel, iar la cina din ferma a fost prima care a sugerat ca se va vedea pe imaginile surprinse cine este vinovatul, daca intr-adevar s-au intamplat lucruri atat de grave. Dupa ce s-a retras in dormitor, fosta sotie a lui Ilie Nastase a izbucnit in lacrimi si a negat ca ar fi otravit-o pe Claudia Pavel.

“Am eu gura mare. Nu as face asa ceva. Am copii acasa. (…). Eu sunt pocaita, eu nu fac asa ceva. Imi distruge imaginea. (…). Eu nu pot sa cred ca s-a ajuns la asa ceva. (…). O sa se vada pe camere cine si ce a facut. (…). Nu vreau sa mai otravesc oameni. Nu vreau sa fiu acuzata de lucruri pe care nu le fac, eu nu otravesc oameni (…)”, a declarat Brigitte Nastase in cadrul show-ului de la Pro TV.

“Pe noi, aici, in «Ferma», ne-a apucat paranoia. (…). Ma inspaimanta chestia asta”, a spus Catalin Morosanu.

  coral