Aflata in competitia “Ferma”, Brigitte Nastase a facut noi declaratii despre viata privata, unde nu a fost mereu soare si liniste. In cadrul editie trecute, fosta sotie a lui Ilie Nastase a vorbit despre iesirile incendiare pe care le-a avut in momentele in care a aflat ca a fost inselata.

Brigitte Nastase, dezvaluiri incendiare despre momentele in care a fost inselata

Brigitte Nastase are trei mariaje esuate, dupa ce a fost pe rand sotia lui Ilie Nastase, Ovidiu Torj si Octavian Sfat. Din nefericire, primul si al treilea partener de viata au inselat-o, iar ea a suferit cumplit atat atunci cand a aflat despre situatia in care era, cat si ulterior.

“Eu de doua ori i-am aruncat masa in restaurant, la Tavi, de doua ori asa in fata. Odata am luat bautura si am varsat-o asa, in fata, cand vorbea cu una. Tu stii ce nebuna eram eu? I-am spart usa odata, era cu una, si tinea si el si cu aia, le vedeam fundurile goale

Am batut-o pe una, cand aveam copil de trei luni. Am batut-o”, a declarat Brigitte Nastase in cadrul emisiunii “Ferma”.

Va reamintim ca anul trecut, in perioada in care deja anuntase divortul de Ilie Nastase, vedeta a descoperit ca acesta ii facea ochi dulci unei tinere jurnaliste. Iar acesta nu e singurul “derapaj” al fostului tenismen.

“Si acum doi ani m-am dus si-am luat-o pe aia din Ploiesti, cu televiziunea. Ilie se urca pe scuter si l-am impins cu tot cu scuter”, a mai povestit bruneta in cadrul emisiunii de la Pro TV.

coral