De cand a cucerit-o pe focoasa Brigitte, Florin Pastrama se dedica trup si suflet relatiei: ii conduce bolidul, o ajuta sa-si dirijeze afacerile si isi umfla muschiuletii cand este vorba despre scandal in public.

Cei doi porumbei au fost surprinsi, miercuri, de paparazzii, in timpul unei vizite inopinate la clubul detinut de fosta nevasta a lui Ilie Nastase. Pastrama a coborat relaxat de la volanul bolidului Brigittei si a plecat agale, ca sa nu faca intindere. In timp ce "sotul doamnei" il saluta pe unul dintre muncitori (semn ca nu era la prima vizita de acest gen), Brigitte l-a ajuns din urma, calcand apasat. Brusc, brunetelul si-a amintit cine canta la el acasa si a luat-o de mana pe iubita, ca sa vada toti angajatii ca este vorba despre o relatie serioasa si ca ce-i al ei e si al lui. Inclusiv angajatii. Atmosfera relaxata s-a transformat din senin, dupa ce Brigitte a observat ca o salariata de pe "plantatia" ei a calcat stramb: nu a maturat bine! Cu "proba" in mana, bruneta a inceput sa tipe si sa gesticuleze, vizibil iritata.

In timp ce Brigitte isi descarca nervii pe femeia inarmata cu o matura, care lasase ochii in pamant, Pastrama s-a schimbat brusc la fata. Cu zambetul transformat intr-un ranjet arogant, si-a umflat bicepsii, si-a aranjat tricoul mulat si i-a aruncat angajatei o privire taioasa, ca sa ii intre bine in cap faptul ca nu este OK sa o supere cineva pe "Brighi". Apoi a inceput sa faca inspectie, ca sa mai gaseasca niste greseli comise de aceasta, pentru a o pune la punct definiv.

coral