Brigitte Pastramă a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, iar tot stresul acumulat nu i-a adus lucruri bune. La momentul actual, vedeta de televiziune se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Anunțul a fost făcut chiar de ea, pe contul său de socializare.

Brigitte Pastramă este una dintre cele mai cunoscute vedete din țara noastră. Pe rețelele de socializare, soția lui Florin Pastramă își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa. În urmă cu puțin timp, a făcut un anunț total neașteptat.

Mai exact, le-a spus urmăritorilor din mediul online că nu se simte deloc bine și că se confruntă cu probleme serioase în ultima perioadă. Iată de la ce ar fi pornit, de fapt, totul.

Brigitte Pastramă a spus adevărul despre problemele de sănătate

Brigitte Pastramă spune că ultimele șapte luni au fost extrem de grele. Stresul, faptul că nu lua masa la ore potrivite și lipsa timpului au făcut-o pe vedetă să clacheze. Corpul ei a început să transmită mai multe semnale, iar problemele ei de sănătate au început să apară imediat.

Soția lui Florin Pastramă le-a spus fanilor din mediul online cum se simte la momentul actual.

„Lipsa timpului, mesele la ore târzii și stresul din ultime 7 luni ale anului, mi-au nenorocit sănătatea, corpul dar și psihicul”, a spus ea pe Instagram.

Brigitte Pastramă: „Eram un dezastru”

Totodată, vedeta de televiziune a mai adăugat faptul că a început anul 2022 cu o schimbare majoră. A decis că este momentul să își acorde mai mult timp și, astfel, s-a apucat de sport, respectă cele trei mese pe zi și a renunțat la anumite alimente.

Aceasta le-a mai spus internauților că rezultatele deja sunt vizibile, chiar dacă au trecut doar trei săptămâni de când a început.

„Am început anul 2022 cu mult sport, cardio, acum am timp să mănânc de trei ori pe zi, evit mâncarea procesată, covrigii, și consum zilnic suplimente de vitamine și minerale. Rezultatele sunt vizibile deja în trei saptamani. N-am pus poza ianuarie de rușine, eram un dezastru”, a mai spus Brigitte pe pagina sa de socializare. coral